Rörtjänst Hälsingland AB

Välkommen till Rörtjänst Hälsingland AB

Ditt pålitliga val för VVS-lösningar av högsta kvalitet! Vi är ett väletablerat VVS-företag beläget i norra Hälsingland och specialiserar oss på rörinstallation, reparation och underhåll inom värme, kyla och badrum.

Ett väletablerat VVS-företag...

Vi är ett väletablerat VVS-företag beläget i norra Hälsingland och specialiserar oss på rörinstallation, reparation och underhåll inom värme, kyla och badrum. Med vår långa erfarenhet och breda expertis är vi stolta över att vara ledande inom VVS-branschen.

Vårt mål är att erbjuda en omfattande och skräddarsydd service för att möta alla våra kunders unika behov. Oavsett om det handlar om stora eller små projekt, kan du lita på att vårt team av VVS-experter levererar resultat av högsta kvalitet.

Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder genom att leverera pålitliga och hållbara lösningar. Genom noggrann planering och noggrannhet i varje steg i processen kan du känna dig trygg i att vi tar hand om ditt VVS-behov på bästa möjliga sätt.

Så oavsett om du behöver hjälp med installation av ny VVS-utrustning, reparation av befintliga system eller regelbundet underhåll för att säkerställa en effektiv drift, så är vi här för att hjälpa dig. Lita på Rörtjänst Hälsingland AB för VVS-lösningar som överträffar förväntningarna. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss tillsammans hitta den bästa lösningen för dig!

Vad vi kan erbjuda dig:

Arbetsområde:

Rörtjänst Hälsingland betjänar inte bara Bollnäs, Söderhamn och resten av Hälsingland. Vårt arbetsområde omfattar också de vackra fjällområdena i platser som Vemdalen och Björnrike. Oavsett var du befinner dig, erbjuder vi våra tjänster med kvalitet och omsorg.

PS: Viste du att...

… det finns olika avdrag och finansiering.

 • Bidrag för energieffektivisering i småhus

  Från och med 3 juli 2023 kan du som småhusägare ansöka om bidrag för energieffektivisering, om du har ett el- eller gasuppvärmt småhus. Du kan få max 60 000 kr per hus. 
  Läs mer och ansök via Boverket.
  Bidrag för energieffektivisering i småhus, Boverket

 • Rot-avdrag

  Du kan använda rot-avdraget på upp till 50 000 kronor per år och person när du anlitar ett företag för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad. 
  Rot-avdrag hos Skatteverket

 • Avdrag för grön teknik

  Det finns också ett avdrag för grön teknik som gäller för laddstolpar, solceller och elenergilagring.
  Grön teknik-avdrag hos Skatteverket

 • Gröna lån

  Flera banker erbjuder gröna lån med något bättre villkor i samband med renovering. Kontakta din bank för att diskutera villkor och möjligheter.