Bollnäs, Söderhamn och resten av Hälsingland

Värmesystem

Ett ekonomiskt, miljövänligt och pålitligt värmesystem är en av hörnstenarna i varje fastighet. Med en bred kunskap och expertis är Rörtjänst Hälsingland redo att projektera, installera och underhålla anläggningar som matchar varje individuellt behov.

Upptäck Rörtjänst Hälsingland – din pålitliga partner för värmesystem.

Den tekniska utvecklingen och miljömedvetenheten driver en ökad övergång från el- och oljepannor till geoenergi (värmepumpar för bergvärme, sjövärme, jordvärme etc.) och bioenergi. Inom den senare kategorin ingår fasta bränsleanläggningar som pelletspannor, spånpannor och vedpannor. I tätbefolkade områden växer fjärrvärmenätverken, vilket blir ett alternativ när gamla värmepannor behöver bytas ut.

Värmesystem & solfångare Solenergianläggningar utnyttjar vår mest prisvärda energikälla. Genom solfångare tillför du betydande mängder energi under stora delar av året.

Vi dimensionerar hela värmesystemet, från värmekälla och eventuella ackumulatortankar, till storlek och antal på radiatorer. Rörtjänst Hälsingland besitter lång erfarenhet och djup kunskap inom dessa områden och är det självklara valet för värmesystem.

För att uppnå önskad komfort i olika delar av fastigheten är det vanligt att kombinera olika värmesystem och distributionsmetoder. I områden där människor bor eller vistas regelbundet är radiatorer (element) och golvvärme de vanligaste valen. För större lokaler som periodvis behöver värmas upp är fläktluftvärmare (aerotemper) en effektiv lösning. Värmluftslussar och värmeridåer används ofta vid entréer och varuintag.

Alla värmesystem kräver regelbunden service och underhåll för att fungera kostnadseffektivt och hållbart på lång sikt. Därför erbjuder vi bland annat värmeväxlare-rengöring för fjärrvärme. Allt detta utfört av våra erfarna och välutbildade rörmokare.

Som en komplett tjänsteleverantör inom värmesystem erbjuder vi inte bara installationer och reparationer utan även serviceavtal för bästa möjliga totalekonomi.

Kontakta oss och låt oss hitta den optimala lösningen för dina specifika behov.

Inom området värmesystem dimensionerar, installerar och underhåller vi: