Bollnäs, Söderhamn och resten av Hälsingland

Vattensystem

I Sverige har vi förmånen att ha tillgång till högkvalitativt dricksvatten. För att bibehålla dess utmärkta kvalitet vid kranen är det avgörande att distributionsnätet, det vill säga vattenledningarna, är korrekt installerade och i bästa skick.

Upptäck Rörtjänst Hälsingland – din pålitliga partner för vattensystem.

Vi specialiserar oss på vattenlösningar, från djupvattenborrning till installationsarbete av pumpar och rörsystem. Med vår omfattande erfarenhet inom brunnsborrning har vi en unik inblick i markförhållanden, vilket ger oss möjlighet att säkerställa en stabil tillgång till friskt vatten.

Vattenrening

Vi genomför vattenprovtagning och analyser för att garantera ditt dricksvattens kvalitet. Naturliga ämnen i vattnet såsom järn, mangan, kalk eller gaser som radon och svavelväte kan påverka smaken och vattenets lämplighet som livsmedel. Genom samarbete med de främsta leverantörerna på vattenfilter och reningssystem säkerställer vi att dessa ämnen kan tas bort.

Problem med gamla eller felaktigt installerade ledningssystem är en huvudorsak till fastighetsskador, vilket årligen kostar både företag och privatpersoner betydande belopp.

Rörtjänst Hälsingland tar hand om förebyggande underhåll, reparationer och stambyten. Utöver att skapa en tryggare boendemiljö bidrar vi även till att kvaliteten på vårt viktigaste livsmedel, vattnet, hålls på topp.

Kontakta oss idag och låt oss täcka ditt behov av ren och frisk vattenförsörjning!

Vad vi kan erbjuda dig: